شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معرفی خدمات آن به پژوهشگران

شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی
تعداد بازدید:۳۲
شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، پلتفرم به اشتراک گذاری دستگاه ها و ارایه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی در کشور است. در این شبکه خدمات آزمایشگاه های متنوعی در حوزه های مختلف علمی، فناوری و صنعتی ارایه می‌شود.

شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، پلتفرم به اشتراک گذاری دستگاه ها و ارایه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی در کشور است. باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی نیز برای تسهیل در دریافت خدمات ایجاد شده است و تخفیف های متنوعی را به اعضای هیئت علمی، دانشجویان، شرکت های دانش بنیان و صنایع کشور ارایه می دهد.
در این شبکه خدمات آزمایشگاه های متنوعی مانند حوزه فنی و مهندسی مانند مکانیک، مواد و متالورژی، برق و الکترونیک، شیمی، هوا فضا، معدن؛ حوزه محیط زیست، کشاورزی و گیاهان دارویی؛ حوزه های زیست فناوری و پزشکی مانند داروسازی، سلول های بنیادی، مهندسی بافت؛ حوزه های علوم شناختی و مغز؛ صنایع دستی، مواد غذایی و غیره، ارایه می‌شود.

جهت ورود به پایگاه اطلاع رسانی شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی اینجا کلیک کنید.

جهت اطلاع و آشنایی بیشتر با شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی (بصورت فیلم) اینجا کلیک کنید.

جهت اطلاع از بروزترین طرح های فعال اعتباری (گرنت)، معرفی باشگاه مشتریان (بصورت فیلم) و همچنین نحوه عضویت در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی برای استفاده از خدمات آن (بصورت فیلم) اینجا کلیک کنید.

نظر شما :